Wielerquiz

Wielerquiz vrijdag 20 maart gaat niet door
Beste wielerliefhebbers, naar aanleiding van maatregelen van de overheid en het RIVM annuleren wij de jaarlijkse wielerquiz. Blijf deze website en onze Face Book pagina volgen
 
Wij hopen op uw begrip.
Bij vragen kunt u contact opnemen met clemensbennink@gmail.com

De organisatoren van de Tilburgse toertocht Het geheim van de Kempen presenteren vrijdag 20 maart 20.30 uur de jaarlijkse wielerquiz in Cinecitta.

Vragen over Tour, Giro, Vuelta en klassiekers, oude wielertijden, Brabantse renners, baan- en wegrenners, vrouwenwielrennen, WK’s en wielerrecords komen aan de orde. Wie won welke etappe in Tour of Giro op spectaculaire wijze, welke eigenaardigheden hielden wielervedetten er op na of wanneer en waar werd er het meeste afgezien.

Quizmaster is de oud-stadsdichter en wielerliefhebber JACE van de Ven. Regelmatig zal een filmpje de vraag toelichten, zodat fraaie wielermomenten nog eens herbeleefd kunnen worden en besproken.

Er wordt gespeeld in teams van maximaal vier personen, maar ook individuele personen kunnen mee doen. Eventueel kunnen ter plekke nieuwe teams gevormd worden. De quiz duurt twee keer een uur, onderbroken door een pauze van een half uur.

1ste prijs per teamlid 3 filmbonnen
2de prijs per teamlid 2 filmbonnen
3de prijs per teamlid 1 filmbon

De wielerquiz is vrijdag 20 maart in Ruimte X van Cinecitta, Willem II straat 29 Tilburg. Aanvang 20.30 uur. Deelname is 8,50 per persoon. In dat bedrag is een consumptie naar keuze inbegrepen. Reserveer je plaats door een mail te sturen naar info@hetgeheimvandekempen.nl of koop je ticket online.

Wielerklassiekers

In de maand april kunt u de wielerklassiekers op het grote scherm zien in Cinecitta aan de Willem II straat. Kijk samen deze koersen en zet in op de winnaar.

Ronde van Vlaanderen – 5 april
Parijs-Roubaix – 12 april
Amstel Gold Race – 19 april
Luik-Bastenaken-Luik – 26 april

Ticket: 6,50 (inclusief een drankje naar keuze) te koop aan de kassa van Cinecitta.

 

Wielerfilms

Deze worden later bekend gemaakt.

 

Twee films € 15,50 Eén film € 10,25

Te koop via Cinecitta.nl

 

 

 

 

 

 

sponsored by

Cinecitta